deSTADSWIJKstudies
Open inschrijving

Bijeenkomsten over theorie en praktijk van de stedelijke vernieuwing.
deSTADSWIJKstudies nemen u mee op een zoektocht naar de voorwaarden waaronder stedelijke vernieuwing succesvol kan zijn. Waar worden we nu eigenlijk precies mee geconfronteerd in de stadswijk, hoe benoemen we die problemen, hoe begrijpen we ze?
Er is een overvloed aan beleid en aan actie rondom de stedelijke vernieuwing, wijkontwikkeling en -beheer. De STADSWIJKstudies voegen daar geen nieuwe 'goede bedoelingen' aan toe, maar geven u de gelegenheid om even afstand te nemen van de dagelijkse beroepspraktijk en vragen te stellen bij de grondgedachten van uw werk.

Voor wie
U bent in uw werk – beleidsmatig en/of bestuurlijk – vanuit een sociaal-maatschappelijk of ruimtelijk-fysiek perspectief betrokken bij stedelijke vernieuwing. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor al diegenen met een achtergrond in onderwijs, gezondheidszorg, welzijnswerk, architectuur, stedenbouw, planologie, projectontwikkeling, woningmarkt en corporatie. En natuurlijk voor hen die bij de lokale en de landelijke overheid verantwoordelijk zijn voor het beleid rond stedelijke vernieuwing. is naar nieuwe invalshoeken en inspiratie voor vakmanschap de eigen praktijk.

deSTADSWIJKstudies is een programma van Arnold Reijndorp, Bart Lammers en Simon Franke.

Abonneer u nu op de nieuwsbrief over onze publicaties en programma’s