Studiedagen

stedenbouw als strategie 5 Custom

Trancity organiseert regelmatig inhoudelijke publieksprogramma's en studiedagen voor professionals rondom de thema's stedelijke ontwikkeling en publiek domein, vaak naar aanleiding van een trancityxvaliz-publicatie.


Onderzoek

Trancity organiseert onderzoeksprogramma's met publicaties en bijeenkomsten.

De rechtvaardige stadKrantenkoppen 2 Mobile

Wouter Veldhuis van MUST en Simon Franke van Trancity zijn op zoek naar de rechtvaardige stad. Een stad waar ruimtegebruik niet alleen is gekoppeld aan economische rendement, maar ook aan sociaal-culturele doelen.
> Lees verder

 

Online presentatie

Operatie wooncoöperatie
Donderdag 20 januari van 15.00 tot 16.00 uur organiseerden wij i.s.m. AIR Rotterdam een gesprek over Operatie wooncoöperatie met Arie Lengkeek, Peter Kuenzli, Francesco Veenstra (Rijksbouwmeester), Leonie Andriesse (Expert Wonen, Gemeente Rotterdam), Aart Cooiman (Sectorspecialist Bouw & Vastgoed, Rabobank), Walter de Boer (bestuursvoorzitter Bouwfonds Property Development / BPD). Moderator: Frans Soeterbroek. Het programma is nog terug te kijken.
>Livestream via AIR Rotterdam

Programma's

Symposium
Wooncoöperaties

I.s.m. AIR Rotterdam en de auteurs van Operatie Wooncoöperatie organiseren wij na de zomer een internationaal symposium met gasten uit Zürich, Wenen en München. Hoe vergroten we met hun kennis de kansen van de wooncoöperatie in Nederland?

Binnenkort meer over datum en programma.

 

Abonneer u nu op de nieuwsbrief over onze publicaties en programma’s